Kundkommentarer

Vad säger andra om Shaktimattan?

"Hör många positiva kommentarer från kunder; bästa uppfinningen efter hjulet, positivt beroendeframkallande."

Ulv - Två Gröna Bönor, Hudiksvall

"Shaktimattan är det bästa som hänt mig! Det bästa köpet någonsin, den är helt fantastisk! Har haft den i ca 2 veckor. Jag känner mig redan glad och pigg i höstmörkret! Alla mina vänner och bekanta har fått prova min mattan, alla älskar den och vill ha en egen! Tack så mycket för att Ni finns och har dessa underbara mattor till försäljning så alla har chans att få äga en!"

Carolina Frisk

"Jag arbetar som kroppsterapeut sedan många år och har även grupper i aktiv avspänning och meditation. När jag kom i kontakt med Shaktimattan tilltalade den mig direkt. Jag köpte in några stycken för att erbjuda mina kursdeltagare att testa och efter 2 provliggningar så köpte 75% av gruppen en egen och på den vägen är det. Det är verkligen kul att sälja den här produkten för djungeltrumman slår utav sig självt här nu och jag säljer fler och fler."

Marie Levin

"Jag började använda min Shakti Shaktimatta i januari i år 2008 och har legat, suttit och stått på den i princip varje dag sedan dess. Efter att ha tränat Kundaliniyoga i 15 år kan jag idag säga att mitt utövande fått ett lyft sedan jag började använda Shaktimattan i samband med mina morgonpass. Jag brukar ligga i långa vilan på Shaktimattan och detta har givit en helt ny dimension till min yoga. Jag mår fantastiskt bra."

Göran Boll, Institutet för Medicinsk Yoga

"Jag tänker på järnspikmattorna förr i värden. De användes och hjälpte då, så varför inte idag! Jag har använt min Shaktimatta i åtta månader. Det har blivit en skön kvällsvana innan jag släcker. Spikarna känns olika vassa beroende på hur min dag har varit, de berättar väldigt tydligt om graden av stress och jäkt. Skön värme sprider sig i kroppen efter några minuter. I regel somnar jag på Shaktimattan och vaknar efter 30-60 minuter. När jag reser har jag alltid med mig min Shaktimatta."

Maret Moks, 80 år, yogalärare

"Man kan säga att jag har levt ett liv innan Shaktimattan och ett liv efter. Jag uppmanar ALLA att köpa en Shaktimatta, investera i dig själv och bli en lyckligare människa!"

Gitte Martinsson, Helsingborg

"Shaktimattan ger mig en ypperlig sömn. Jag brukar rulla en handduk under övre delen av mattan så att piggarna kommer åt ordentligt under nacken. Den är för övrigt jätteskön och beroendeframkallande. Min 18-åriga son går sista året på gymnasiet och ligger på den varje dag efter skolan."

Monica Hägerstrand-Selander, farmanom (apotekare)

"Jag använder den i avslappnande syfte, efter en stund känner jag hur det börjar värma i ryggen och kan känna pulsen. Jag somnar ofta på den och när jag en stund senare vaknar är jag pigg. Många olika tekniker baserar sig just på smärta som övergår till välmående, det är intressant och fungerar verkligen. Jag använder också Shaktimattan som återhämtning efter mina löparrundor."

Dennis ”storlöparn” Eriksson, metodutvecklare

"Shaktimattan har hjälpt mig mycket bra i mitt idrottande inom löpning. Numera tar jag alltid med mattan till tävlingarna. Jag har fått ner det negativa noradrenalinet och stressnivån inför tävlingar, eftersom jag brukar ligga på mattan som en avslappnande förberedelse, och samtidigt lyssnar jag på musik. Då lyckas jag både psykiskt och fysiskt. Mattan är även ett utmärkt redskap efter ett hårt träningspass, då kroppen har skapat så mycket adrenalin och endorfin, är det svårt att sova på kvällen. Jag lägger mig då på Shaktimattan och efter några djupa andetag så somnar jag."

Anders Hallberg, långdistanslöpare 5000-10 000 meter, Gävle

"Shaktimattan är en perfekt avslutning på dagen, jag ligger varje kväll ½-1 timme. Jag somnar alltid på den! Mina svärföräldrar använder den också flitigt."

Ann-Catrin Eriksson, kock

Maj-Len Ahlman:
"Jag brukar lägga mej på den när jag kommer hem från jobbet och är helt slut. Sen vaknar jag upp pigg en stund senare."

Lisbet Norrgård: "Samma här. Förut kastade jag mig på soffan och sov en stund efter jobbet och då var resten av dagen förstörd. Men när jag ligger på mattan vaknar jag upp energifylld."

Kökspersonal

Kristina Holmes-Bergman, sekreterare:
"Shaktimattan är jätteskön och jag brukar somna på den. Sover alltid bra efter jag legat på den och känner mig pigg och utvilad dagen efter."

Eva-Lisa Söderström, mottagningsbiträde: "Den börjar bli ett måste för mig varje kväll, den får mig att slappna av. Jag brukar använda den på olika delar av kroppen. Den är också jätteskön att stå på och mitt 2,5-åriga barnbarn brukar göra mig sällskap."

Sanna Nylund, sjuksköterska: "Jag har inte några speciella problem men när jag ligger på Shaktimattan kommer jag mycket lättare in i en djup avslappning."

Maria King-Bäck, röntgensköterska:
"Efter 10 minuter på mattan sover jag gott. Sedan vaknar jag efter en timme och plockar bort den. Den ger en jätteskön muskelavslappning. Jag rekommenderar den verkligen för stressade småbarnsmammor. När jag ligger på Shaktimattan får jag vara ifred, den är en angenäm ovana. Det är dyrbar tid som aldrig annars blir mamma förunnad."

Mona Karlsson, röntgensköterska:
"Jag somnar på den varje kväll. Den är det skönaste som finns och jag vill inte vara en dag utan den! För att få energi brukar jag ligga på den en kort stund. Hela familjen använder den. "

Anne-Lisa Niemi, röntgensköterska:
"Jag är jättenöjd och ligger på den varje kväll! Jag brukar ta bort den efter en stund och sen sover jag som en stock. "

På grund av konsumentverkets och medicinskas forskares regler och paragrafer får vi inte återge alla kundkommentarer till fullo. Det är upp till var och en att prova och upptäcka hur Shaktimattan kan hjälpa Dig.